Безплатна доставка до офис при поръчки над 150 лв.

Доставяме със Спиди до офис или до адрес.

Връщане

Можете да върнете всяка поръчка в рамките на 14-дневен срок от датата на получаване на поръчката, стига тя да бъде в отличен търговски вид, продуктите от нея да бъдат неотваряни и неизползвани.

Ако желаете да се възползвате от това Ваше право, молим да ни изпратите на имейл contact@terraceutics.eu попълнен формуляр за отказ, който ще намерите прикачен по-долу. След като получите отговор на имейла, който сте ни изпратили, можете да изпратите пратката до офис на Спиди или Еконт, като връщането е за Ваша сметка. След като получим пратката Ви обратно, ние ще я прегледаме внимателно, за да сме сигурни, че отговаря на изискванията за връщане. След това, в рамките на 7 работни дни, ще възстановим сумата по банков път на посочения от Вас IBAN във формуляра за връщане.

Пратка може да бъде върната до следните адреси:
Спиди – гр. Варна, офис Железкова – ул. Зора 16
Еконт – гр. Варна, офис стадион Черно море – ул. д-р Анастасия Железкова 46

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ БЕЗ ДА СТЕ ПОПЪЛНИЛИ И ИЗПРАТИЛИ ФОРМУЛЯРА ЗА ВРЪЩАНЕ!

Рекламация

При нужда от рекламация на даден продукт, молим да ни изпратите на имейл contact@terraceutics.eu попълнен формуляр за рекламация, който ще намерите прикачен по-долу. След като получите отговор на имейла, който сте ни изпратили и потвърждение за удовлетворяване на рекламацията, можете да изпратите пратката до офис на Спиди или Еконт до посочените по-горе офиси.

Обновяване...
  • Нямате артикули в количката.