Безплатна доставка до офис при поръчки над 150 лв.

Доставяме със Спиди до офис или до адрес.

Дистрибутори

 • София
  • Дрогерия Care Point – кв. Манастирски ливади; бул. Братя Бъкстон 33 А  ( вход откъм ул. Пирин); Тел: +359 884 19 65 89

 • Станете наш дистрибутор

  Кой може да стане дистрибутор на Terraceutics?
  Ако имате бизнес, свързан с грижата за кожата – козметично студио, магазин предлагащ козметични продукти, дерматологичен център или друг вид бизнес със същата насоченост, с удоволствие ще станем Ваш партньор.

  Как мога да стана дистрибутор?
  Най-важната стъпка е да имате бизнес. Втората стъпка е да се свържете с нас на имейл: contact@terraceutics.eu, където да ни изпратите кратка информация за Вашия бизнес и да ни запознаете с него. Ние ще се свържем с Вас при възникнали въпроси от наша страна и за да обсъдим начин на работа, удовлетворяващ и двете страни.

  Имате друг вид идеи за партньорство с нас?
  Не се колебайте да ни ги представите! Отворени сме за обсъждане на всякакъв вид партньорства.

  Защо да стана дистрибутор?
  Брандът Terraceutics предлага висококачествена козметика с богат състав, включващ, както патентовани съставки с доказано действие, така и екстракти от растителен и морски произход. Вярваме, че всеки докоснал се до нашите продукти ще се обеди в тяхното качество и техните свойства.

  Подарете на Вас и Вашите клиенти продукти, в чиито формули науката и природата се преплитат в едно. Продукти, в които всяка съставка е внимателно подбрана, за да работи в пълна симбиоза с останалите за една по-здрава и красива кожа.

Обновяване...
 • Нямате артикули в количката.