Безплатна доставка до офис при поръчки над 150 лв.

Доставяме със Спиди до офис или до адрес.

ЗА НАС

ВДЪХНОВЕНИЕТО

Вдъхновени от красотата и аромата на благоуханната българска лавандула, водени от желанието с всеки наш продукт да доказваме, че българската козметика е на световно ниво, ние създадохме TERRACEUTICS – български бранд за висококачествена грижа за кожата.
Бранд, чийто продукти съчетават в себе си силата на природата и знанията на науката. Продукти, разказващи красива история и носещи част от нас самите.

НАЧАЛОТО

Брандът TERRACEUTICS е естествено продължение на дейността ни по отглеждане на лавандулови насаждения.
Красотата и благоуханният лавандулов аромат на българската лавандула са пленявали не един човек, а ползите ѝ за кожата са известни от древни времена.
Ние също не успяхме да останем равнодушни пред нейната красота, затова още от самото начало знаехме, че лавандулата ще бъде част от нашите продукти и ще продължава да пленява със своя аромат и действие, чрез тях.

ИМЕТО

Името TERRACEUTICS представлява съчетание между думите Terra (Земя) и Cosmeceuticals (козметика с медицински качества). То е израз на любовта ни към земните блага, към растенията, чиито екстракти използваме в нашите формули и към тяхното неоспоримо действие върху кожата.

СЪСТАВКИТЕ

Висококачествените съставки и правилният им подбор са от изключително значение за постигането на резултати, затова ние от TERRACEUTICS подбираме всяка съставка с изключително внимание и прецизност. Проучваме, както действието на конкретна съставка, така и съставките, които биха допринесли за неговото подсилване/подобряване, за да ги комбинираме в иновативни формули, които се грижат за здравето и красотата на вашата кожа.
Комбинирането на множество ботанически екстракти, ценни масла и патентовани активни съставки във формули, разработвани с години преди да достигнат до вас, осигурява трансформиране на вашата кожа на всички нива, с всяко едно нанасяне!

ОБИЧАМЕ ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ И СМЕ СИГУРНИ, ЧЕ ЩЕ ГО УСЕТИТЕ ЧРЕЗ ПРОДУКТИТЕ, КОИТО СЪЗДАВАМЕ ЗА ВАС!

терасютикс
терасютикс

Инстаграм

Обновяване...
  • Нямате артикули в количката.